sty 11, 2022

DYSTRYBUCJA ŻYWNOŚCI PROGRAMU OPERACYJNEGO POMOC ŻYWNOŚCIOWA 2014-2020 PODPROGRAM 2021

Informujemy, że ruszyły dostawy żywności oraz dystrybucja w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym w Podprogramie POPŻ 2021.

W związku z powyższym dystrybucja żywności dla osób potrzebujących w ramach tego programu rozpocznie się od miesiąca lutego 2022 r.

sie 16, 2022

Grudziądzkie Centrum Caritas im. Błogosławionej Juty realizuje zadanie pn. "Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2021 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.

lip 14, 2022

lip 1, 2022

maj 10, 2022

kwi 4, 2022

mar 30, 2022

Informujemy, że w dniach 04, 05, 06, 07, 11 i 14 kwietnia 2022 roku odbędą się specjalne warsztaty kulinarne dla osób odbierających żywność z Grudziądzkiego Centrum Caritas w ramach "Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2021 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym".

mar 14, 2022

Informujemy, że w dniach 16,18 i 24 marca 2022 roku odbędą się specjalne warsztaty kulinarne dla osób odbierających żywność z Grudziądzkiego Centrum Caritas w ramach "Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2021 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym".

mar 3, 2022

lut 25, 2022

lut 14, 2022

Informujemy, że w dniach 16,17,18,21 i 23 lutego 2022 roku odbędą się specjalne warsztaty kulinarne dla osób odbierających żywność z Grudziądzkiego Centrum Caritas w ramach "Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2021 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym".

sty 21, 2022

sty 11, 2022

Program współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.
sie 16, 2022

lip 28, 2022

Podsumowanie działań w Lipcu 2022 roku

W ramach projektu „Rodzina w Centrum 3" w miesiącu Lipiec 2022 zrealizowano:

5 godzin specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – pedagogicznego

7 godzin specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – psychologicznego

2 porady specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – psychiatrycznego

1 spotkanie w ramach grupy wsparcia dla rodzin zastępczych i naturalnych

1 warsztat socjoterapeutyczny dla dzieci lub młodzieży przebywających w pieczy oraz z rodzina naturalnych z problemami opiekuńczo-wychowawczymi

1 warsztat dla osób przebywających i opuszczających pieczę zastępczą