cze 16, 2015

Dyżur doradcy zawodowego

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pracodawców oraz osób bezrobotnych w Grudziądzkim Centrum Caritas dyżur pełnić będzie doradca zawodowy. Celem spotkań z doradcą będzie pomoc osobom bezrobotnym w poszukiwaniu zatrudnienia, w sporządzaniu dokumentów aplikacyjnych, w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej, a także przygotowaniu ogłoszenia o poszukiwaniu pracy.

Najbliższy dyżur odbędzie się w środę 17.06.2015 r. oraz w czwartek 18.06.2015 r. w godz. 9.00-11.00 w sali nr 25, Grudziądzkie Centrum Caritas, ul. Klasztorna 6.
gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".