cze 16, 2015

Dyżur doradcy zawodowego

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pracodawców oraz osób bezrobotnych w Grudziądzkim Centrum Caritas dyżur pełnić będzie doradca zawodowy. Celem spotkań z doradcą będzie pomoc osobom bezrobotnym w poszukiwaniu zatrudnienia, w sporządzaniu dokumentów aplikacyjnych, w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej, a także przygotowaniu ogłoszenia o poszukiwaniu pracy.

Najbliższy dyżur odbędzie się w środę 17.06.2015 r. oraz w czwartek 18.06.2015 r. w godz. 9.00-11.00 w sali nr 25, Grudziądzkie Centrum Caritas, ul. Klasztorna 6.
lip 29, 2019
Informujemy, iż w dniach od 29 lipca do 9 sierpnia br. wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego będzie nieczynna z powodu przerwy urlopowej.
lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.