sty 7, 2016

Więcej czasu na zgłaszanie uwag do LSR

Do 28 stycznia br. przedłużony został termin na zgłaszanie uwag, dotyczących Lokalnej Strategii Rozwoju. Gorąco zapraszamy do wypełnienia zamieszczonej poniżej ankiety. Czekamy na Państwa uwagi, dotyczące wstępnej propozycji określenia celu ogólnego, celów szczegółowych oraz przedsięwzięć LSR (w tym typów projektów możliwych do realizacji w ramach tych przedsięwzięć).

Wypełnione ankiety będą przyjmowane w Biurze Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (Al. 23 Stycznia 18, 86-300 Grudziądz; czynne: poniedziałek, środa: godz. 14.00 – 18.00, piątek: godz. 9.00 – 13.00) oraz za pośrednictwem poczty e-mail (skan z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl w terminie do dnia 28 stycznia 2016 roku [liczy się data wpływu formularza do Biura Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (e-mail, poczta, osobiście)].

Do pobrania:

Ankieta DOC

Ankieta PDF

Z góry dziękujemy za poświęcony czas!

wrz 3, 2018
„Dar Juniora dla Seniora – a może odwrotnie?” – w dzisiejszym świecie coraz mniej jest rodzin mieszkających wielopokoleniowo a starość, choroba i śmierć dzieją się „jakby poza rodziną”. Przewrotność tematu kolonii pokazuje że nigdy nie wiadomo czy bardziej jesteśmy dającymi czy biorącymi w relacji międzypokoleniowej.
lip 31, 2018
Wzorem lat ubiegłych również w tym roku Grudziądzkie Centrum Caritas organizuje kolonie letnie dla dzieci z terenu naszego miasta. W tym roku na dwóch - 10 dniowych turnusach wypoczywać będzie prawie 100 dzieci.