sty 7, 2016

Więcej czasu na zgłaszanie uwag do LSR

Do 28 stycznia br. przedłużony został termin na zgłaszanie uwag, dotyczących Lokalnej Strategii Rozwoju. Gorąco zapraszamy do wypełnienia zamieszczonej poniżej ankiety. Czekamy na Państwa uwagi, dotyczące wstępnej propozycji określenia celu ogólnego, celów szczegółowych oraz przedsięwzięć LSR (w tym typów projektów możliwych do realizacji w ramach tych przedsięwzięć).

Wypełnione ankiety będą przyjmowane w Biurze Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (Al. 23 Stycznia 18, 86-300 Grudziądz; czynne: poniedziałek, środa: godz. 14.00 – 18.00, piątek: godz. 9.00 – 13.00) oraz za pośrednictwem poczty e-mail (skan z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl w terminie do dnia 28 stycznia 2016 roku [liczy się data wpływu formularza do Biura Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (e-mail, poczta, osobiście)].

Do pobrania:

Ankieta DOC

Ankieta PDF

Z góry dziękujemy za poświęcony czas!

lut 17, 2018
15 lutego 2018 r.  uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy Caritas w Grudziądzu wyjechali na mistrzostwa Futbolu Stołowego organizowanego przez Fundację im. Brata Alberta, Środowiskowego Domu Samopomocy w Toruniu. Na turnieju było 22 drużyny z ŚDS-ów, DPS-ów i WTZ  z regionu kujawsko-pomorskiego.
lut 17, 2018
Uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy obchodzili Dzień Świętego Walentego – święto miłości i przyjaźni. Ten wyjątkowy dzień przepełniony był życzliwością, dobrymi życzeniami i morzem serduszek. Walentynki w Naszym Domu spędziliśmy w atmosferze wesołej zabawy w kolorach czerwieni i srebra. Poczta Walentynkowa pękała w szwach, miłe wierszyki, życzenia przesyłali wszyscy.