sty 7, 2016

Więcej czasu na zgłaszanie uwag do LSR

Do 28 stycznia br. przedłużony został termin na zgłaszanie uwag, dotyczących Lokalnej Strategii Rozwoju. Gorąco zapraszamy do wypełnienia zamieszczonej poniżej ankiety. Czekamy na Państwa uwagi, dotyczące wstępnej propozycji określenia celu ogólnego, celów szczegółowych oraz przedsięwzięć LSR (w tym typów projektów możliwych do realizacji w ramach tych przedsięwzięć).

Wypełnione ankiety będą przyjmowane w Biurze Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (Al. 23 Stycznia 18, 86-300 Grudziądz; czynne: poniedziałek, środa: godz. 14.00 – 18.00, piątek: godz. 9.00 – 13.00) oraz za pośrednictwem poczty e-mail (skan z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl w terminie do dnia 28 stycznia 2016 roku [liczy się data wpływu formularza do Biura Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (e-mail, poczta, osobiście)].

Do pobrania:

Ankieta DOC

Ankieta PDF

Z góry dziękujemy za poświęcony czas!

kwi 17, 2018

W Niedzielę Miłosierdzia, 8 kwietnia 2018 r. w kościele Niepokalanego Serca NMP nowi (i zarazem pierwsi) członkowie Szkolnego Koła Caritas przy Szkole Podstawowej Nr 16 w Grudziądzu złożyli swoje przyrzeczenie i otrzymali legitymacje członków SKC.

mar 29, 2018
Zbliżają się Święta Zmartwychwstania Pańskiego. To czas niezykle ważny dla Chrześcijan. Z tej okazji chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.