sty 7, 2016

Więcej czasu na zgłaszanie uwag do LSR

Do 28 stycznia br. przedłużony został termin na zgłaszanie uwag, dotyczących Lokalnej Strategii Rozwoju. Gorąco zapraszamy do wypełnienia zamieszczonej poniżej ankiety. Czekamy na Państwa uwagi, dotyczące wstępnej propozycji określenia celu ogólnego, celów szczegółowych oraz przedsięwzięć LSR (w tym typów projektów możliwych do realizacji w ramach tych przedsięwzięć).

Wypełnione ankiety będą przyjmowane w Biurze Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (Al. 23 Stycznia 18, 86-300 Grudziądz; czynne: poniedziałek, środa: godz. 14.00 – 18.00, piątek: godz. 9.00 – 13.00) oraz za pośrednictwem poczty e-mail (skan z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl w terminie do dnia 28 stycznia 2016 roku [liczy się data wpływu formularza do Biura Lokalnej Grupy Działania „Grudziądzki Spichlerz” (e-mail, poczta, osobiście)].

Do pobrania:

Ankieta DOC

Ankieta PDF

Z góry dziękujemy za poświęcony czas!

lip 29, 2019
Informujemy, iż w dniach od 29 lipca do 9 sierpnia br. wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego będzie nieczynna z powodu przerwy urlopowej.
lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.