gru 29, 2015

Konsultacje analizy SWOT przedłużone

Informujemy, iż konsultacje do projektu analizy SWOT zostają przedłużone do 30.12.2015 r. Uwagi do analizy SWOT należy składać przy użyciu formularza, który zamieszczamy poniżej, osobiście w Biurze LGD lub mailem (skan formularza z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl

Prezentowany SWOT jest podsumowaniem i wypadkową propozycji zgłaszanych w trakcie badań ankietowych, warsztatu poświęconemu tej tematyce oraz spotkań konsultacyjnych, m.in. spotkania konsultacyjnego w celu opracowania Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014 – 2020, które odbyło się w grudziądzkiej Marinie w dniu 30.11.2015 r. i o którym szeroko informowaliśmy. Zebrane propozycje zestawione zostały z wynikami badań statystycznych, które potwierdzają lub wykluczają występowanie poszczególnych cech.

Analiza SWOT

Czekamy na Państwa uwagi do powyższej analizy. Prosimy, aby wyrażać je przy użyciu poniższego formularza, który wypełniony można wysłać mailem na adres biuro@lgd.grudziadz.pl, wysłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Biura LGD przy Al. 23 Stycznia 18. Dziękujemy za wszystkie Państwa uwagi!

Formularz zgłaszania uwag do analizy SWOT

wrz 3, 2018
„Dar Juniora dla Seniora – a może odwrotnie?” – w dzisiejszym świecie coraz mniej jest rodzin mieszkających wielopokoleniowo a starość, choroba i śmierć dzieją się „jakby poza rodziną”. Przewrotność tematu kolonii pokazuje że nigdy nie wiadomo czy bardziej jesteśmy dającymi czy biorącymi w relacji międzypokoleniowej.
lip 31, 2018
Wzorem lat ubiegłych również w tym roku Grudziądzkie Centrum Caritas organizuje kolonie letnie dla dzieci z terenu naszego miasta. W tym roku na dwóch - 10 dniowych turnusach wypoczywać będzie prawie 100 dzieci.