gru 29, 2015

Konsultacje analizy SWOT przedłużone

Informujemy, iż konsultacje do projektu analizy SWOT zostają przedłużone do 30.12.2015 r. Uwagi do analizy SWOT należy składać przy użyciu formularza, który zamieszczamy poniżej, osobiście w Biurze LGD lub mailem (skan formularza z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl

Prezentowany SWOT jest podsumowaniem i wypadkową propozycji zgłaszanych w trakcie badań ankietowych, warsztatu poświęconemu tej tematyce oraz spotkań konsultacyjnych, m.in. spotkania konsultacyjnego w celu opracowania Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014 – 2020, które odbyło się w grudziądzkiej Marinie w dniu 30.11.2015 r. i o którym szeroko informowaliśmy. Zebrane propozycje zestawione zostały z wynikami badań statystycznych, które potwierdzają lub wykluczają występowanie poszczególnych cech.

Analiza SWOT

Czekamy na Państwa uwagi do powyższej analizy. Prosimy, aby wyrażać je przy użyciu poniższego formularza, który wypełniony można wysłać mailem na adres biuro@lgd.grudziadz.pl, wysłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Biura LGD przy Al. 23 Stycznia 18. Dziękujemy za wszystkie Państwa uwagi!

Formularz zgłaszania uwag do analizy SWOT

lip 29, 2019
Informujemy, iż w dniach od 29 lipca do 9 sierpnia br. wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego będzie nieczynna z powodu przerwy urlopowej.
lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.