gru 29, 2015

Konsultacje analizy SWOT przedłużone

Informujemy, iż konsultacje do projektu analizy SWOT zostają przedłużone do 30.12.2015 r. Uwagi do analizy SWOT należy składać przy użyciu formularza, który zamieszczamy poniżej, osobiście w Biurze LGD lub mailem (skan formularza z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl

Prezentowany SWOT jest podsumowaniem i wypadkową propozycji zgłaszanych w trakcie badań ankietowych, warsztatu poświęconemu tej tematyce oraz spotkań konsultacyjnych, m.in. spotkania konsultacyjnego w celu opracowania Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014 – 2020, które odbyło się w grudziądzkiej Marinie w dniu 30.11.2015 r. i o którym szeroko informowaliśmy. Zebrane propozycje zestawione zostały z wynikami badań statystycznych, które potwierdzają lub wykluczają występowanie poszczególnych cech.

Analiza SWOT

Czekamy na Państwa uwagi do powyższej analizy. Prosimy, aby wyrażać je przy użyciu poniższego formularza, który wypełniony można wysłać mailem na adres biuro@lgd.grudziadz.pl, wysłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Biura LGD przy Al. 23 Stycznia 18. Dziękujemy za wszystkie Państwa uwagi!

Formularz zgłaszania uwag do analizy SWOT

kwi 17, 2018

W Niedzielę Miłosierdzia, 8 kwietnia 2018 r. w kościele Niepokalanego Serca NMP nowi (i zarazem pierwsi) członkowie Szkolnego Koła Caritas przy Szkole Podstawowej Nr 16 w Grudziądzu złożyli swoje przyrzeczenie i otrzymali legitymacje członków SKC.

mar 29, 2018
Zbliżają się Święta Zmartwychwstania Pańskiego. To czas niezykle ważny dla Chrześcijan. Z tej okazji chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.