gru 29, 2015

Konsultacje analizy SWOT przedłużone

Informujemy, iż konsultacje do projektu analizy SWOT zostają przedłużone do 30.12.2015 r. Uwagi do analizy SWOT należy składać przy użyciu formularza, który zamieszczamy poniżej, osobiście w Biurze LGD lub mailem (skan formularza z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl

Prezentowany SWOT jest podsumowaniem i wypadkową propozycji zgłaszanych w trakcie badań ankietowych, warsztatu poświęconemu tej tematyce oraz spotkań konsultacyjnych, m.in. spotkania konsultacyjnego w celu opracowania Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014 – 2020, które odbyło się w grudziądzkiej Marinie w dniu 30.11.2015 r. i o którym szeroko informowaliśmy. Zebrane propozycje zestawione zostały z wynikami badań statystycznych, które potwierdzają lub wykluczają występowanie poszczególnych cech.

Analiza SWOT

Czekamy na Państwa uwagi do powyższej analizy. Prosimy, aby wyrażać je przy użyciu poniższego formularza, który wypełniony można wysłać mailem na adres biuro@lgd.grudziadz.pl, wysłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Biura LGD przy Al. 23 Stycznia 18. Dziękujemy za wszystkie Państwa uwagi!

Formularz zgłaszania uwag do analizy SWOT

lut 17, 2018
15 lutego 2018 r.  uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy Caritas w Grudziądzu wyjechali na mistrzostwa Futbolu Stołowego organizowanego przez Fundację im. Brata Alberta, Środowiskowego Domu Samopomocy w Toruniu. Na turnieju było 22 drużyny z ŚDS-ów, DPS-ów i WTZ  z regionu kujawsko-pomorskiego.
lut 17, 2018
Uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy obchodzili Dzień Świętego Walentego – święto miłości i przyjaźni. Ten wyjątkowy dzień przepełniony był życzliwością, dobrymi życzeniami i morzem serduszek. Walentynki w Naszym Domu spędziliśmy w atmosferze wesołej zabawy w kolorach czerwieni i srebra. Poczta Walentynkowa pękała w szwach, miłe wierszyki, życzenia przesyłali wszyscy.