gru 29, 2015

Konsultacje analizy SWOT przedłużone

Informujemy, iż konsultacje do projektu analizy SWOT zostają przedłużone do 30.12.2015 r. Uwagi do analizy SWOT należy składać przy użyciu formularza, który zamieszczamy poniżej, osobiście w Biurze LGD lub mailem (skan formularza z podpisem) na adres: biuro@lgd.grudziadz.pl

Prezentowany SWOT jest podsumowaniem i wypadkową propozycji zgłaszanych w trakcie badań ankietowych, warsztatu poświęconemu tej tematyce oraz spotkań konsultacyjnych, m.in. spotkania konsultacyjnego w celu opracowania Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2014 – 2020, które odbyło się w grudziądzkiej Marinie w dniu 30.11.2015 r. i o którym szeroko informowaliśmy. Zebrane propozycje zestawione zostały z wynikami badań statystycznych, które potwierdzają lub wykluczają występowanie poszczególnych cech.

Analiza SWOT

Czekamy na Państwa uwagi do powyższej analizy. Prosimy, aby wyrażać je przy użyciu poniższego formularza, który wypełniony można wysłać mailem na adres biuro@lgd.grudziadz.pl, wysłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Biura LGD przy Al. 23 Stycznia 18. Dziękujemy za wszystkie Państwa uwagi!

Formularz zgłaszania uwag do analizy SWOT

sie 16, 2022

Grudziądzkie Centrum Caritas im. Błogosławionej Juty realizuje zadanie pn. "Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2021 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.

lip 28, 2022

Podsumowanie działań w Lipcu 2022 roku

W ramach projektu „Rodzina w Centrum 3" w miesiącu Lipiec 2022 zrealizowano:

5 godzin specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – pedagogicznego

7 godzin specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – psychologicznego

2 porady specjalistycznego poradnictwa rodzinnego – psychiatrycznego

1 spotkanie w ramach grupy wsparcia dla rodzin zastępczych i naturalnych

1 warsztat socjoterapeutyczny dla dzieci lub młodzieży przebywających w pieczy oraz z rodzina naturalnych z problemami opiekuńczo-wychowawczymi

1 warsztat dla osób przebywających i opuszczających pieczę zastępczą