mar 19, 2020

Zmiany w funkcjonowaniu wypożyczalni sprzętu rehabilitacyjnego

W związku z sytuacją epidemiologiczną od poniedziałku 23 marca 2020 roku kontakt z wypożyczalnią sprzętu rehabilitacyjnego wyłącznie telefoniczny. Oddanie sprzętu będzie się odbywało w siedzibie wypożyczalni wyłącznie po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.

Prosimy, aby w celu wypożyczenia sprzętu kontaktować się tylko w pilnych sytuacjach (wypożyczalnia będzie działać tylko do chwili wyczerpania specjalistycznych środków dezynfekcyjnych).

Tel. 600 376 528 (poniedziałek, środa, piątek)

mar 27, 2020

W związku z zaistniałą sytuacją kryzysową, związaną z pandemią koronawirusa SARS-Cov-2 oraz szeregiem podejmowanych działań prewencyjnych, pragniemy zwrócić uwagę na rosnące potrzeby w obszarze zdrowia psychicznego, wsparcia i zapewnienia kontynuacji oddziaływań pomocowych w zakresie ochrony zdrowia psychicznego (psychologicznego).

mar 23, 2020
W ramach projektu "Od Aktywizacji do Zatrudnienia " od dnia 23.03.2020 roku została wprowadzona możliwość skorzystania z usług świadczonych przez doradcę zawodowego i pośrednika w postaci pracy zdalnej.