mar 13, 2020

Rodzina w Centrum 2 - Komunikat

Komunikat Dyrektora Regionalnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Toruniu w sprawie zawieszenia realizacji wszystkich form wsparcia w ramach projektu, pn. „Rodzina w Centrum 2".

Szanowni Państwo

W związku z zaleceniami Dyrektora ROPS w Toruniu, uprzejmie informuje, iż z uwagi na zagrożenie epidemią koronawirusa SARS-CoV-2,

do dnia 31 marca 2020 r.

wstrzymuje się wykonanie wszystkich form wsparcia, wynikających z realizacji projektu, pn. „Rodzina w Centrum 2", (RPKP.09.03.02-04-0065/17) ujętych w harmonogramach na m-c marzec 2020 r.

mar 27, 2020

W związku z zaistniałą sytuacją kryzysową, związaną z pandemią koronawirusa SARS-Cov-2 oraz szeregiem podejmowanych działań prewencyjnych, pragniemy zwrócić uwagę na rosnące potrzeby w obszarze zdrowia psychicznego, wsparcia i zapewnienia kontynuacji oddziaływań pomocowych w zakresie ochrony zdrowia psychicznego (psychologicznego).

mar 23, 2020
W ramach projektu "Od Aktywizacji do Zatrudnienia " od dnia 23.03.2020 roku została wprowadzona możliwość skorzystania z usług świadczonych przez doradcę zawodowego i pośrednika w postaci pracy zdalnej.