ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY

maj 9, 2019

ŚDS NA II PRZEGLĄDZIE TEATRALNYM OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH W BRODNICY

Dnia 30 kwietnia 2019 r. nasi uczestnicy ze Środowiskowego Domu Samopomocy wzięli udział w II Przeglądzie Teatralnym Osób Niepełnosprawnych w Brodnicy. Tematem wystawianego przez naszych uczestników było przedstawienie pt. „Prezent”.

W przeglądzie brało udział 10 zespołów teatralnych z różnych ośrodków działających na rzecz osób niepełnosprawnych. Wszyscy biorący udział w przeglądzie teatralnym zostali nagrodzeni dyplomami i upominkami.

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".