ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY

paź 4, 2018

Festyn śliwkowy w ŚDS

W dniu 27 września 2018 roku w naszym ośrodku odbył się festyn śliwkowy. Na festynie gościli rodzice uczestników. W trakcie festynu odbyły się liczne zabawy i konkursy, w których każdy mógł wziąć udział. Nie zabrakło także poczęstunku, rodzice i uczestnicy z przyjemnością skosztowali smakołyków w  kawiarence. W tym szczególnym dniu w ośrodku panowała prawdziwie rodzinna atmosfera, wszyscy świetnie się bawili.

Festyn upłynął w miłej atmosferze, a uśmiech i zadowolenie naszych gości utwierdził nas w przekonaniu, że impreza była udana.

lip 29, 2019
Informujemy, iż w dniach od 29 lipca do 9 sierpnia br. wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego będzie nieczynna z powodu przerwy urlopowej.
lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.