sie 30, 2018

Zbliża się trzecia edycja programu Żółty Talerz

2 390 000 wydanych posiłków, 12 225 smacznie i zdrowo jedzących dzieci w 304 stołówkach i świetlicach w Polsce – to najkrótsze podsumowanie pierwszych dwóch edycji programu Żółty Talerz. – Dziękuję naszym partnerom i koordynatorom programu. Dziękuję wszystkim, którzy od dwóch lat wprawiają w ruch tę ogólnopolską akcję – podkreśla Dominika.

Kulczyk Foundation rozpoczyna od początku września trzecią edycję Żółtego Talerza. A w Pracowni Efektu Domina prowadzi warsztaty. Smakowite i wesołe, jak widać na zdjęciach!

Grudziądzkie Centrum Caritas już po raz trzeci będzie uczestyniczyć w programie Żółty Talerz. W ramach programu dzieci ze świetlic "Przystań" i "Św. Józefa" otzrymują zdrowe, zbilansowane posiłki.

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".