sie 30, 2018

Zbliża się trzecia edycja programu Żółty Talerz

2 390 000 wydanych posiłków, 12 225 smacznie i zdrowo jedzących dzieci w 304 stołówkach i świetlicach w Polsce – to najkrótsze podsumowanie pierwszych dwóch edycji programu Żółty Talerz. – Dziękuję naszym partnerom i koordynatorom programu. Dziękuję wszystkim, którzy od dwóch lat wprawiają w ruch tę ogólnopolską akcję – podkreśla Dominika.

Kulczyk Foundation rozpoczyna od początku września trzecią edycję Żółtego Talerza. A w Pracowni Efektu Domina prowadzi warsztaty. Smakowite i wesołe, jak widać na zdjęciach!

Grudziądzkie Centrum Caritas już po raz trzeci będzie uczestyniczyć w programie Żółty Talerz. W ramach programu dzieci ze świetlic "Przystań" i "Św. Józefa" otzrymują zdrowe, zbilansowane posiłki.

lip 29, 2019
Informujemy, iż w dniach od 29 lipca do 9 sierpnia br. wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego będzie nieczynna z powodu przerwy urlopowej.
lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.