kwi 4, 2018

II miejsce ŚDS w konkursie najpiękniejszą palmę

W dniu 25.03.2018 r. w Parafii p.w. Ducha Świętego w Grudziądzu odbyło się rozstrzygnięcie konkursu na „najpiękniejszą ręcznie wykonaną palmę”. Zajęliśmy II miejsce w konkursie. Wanesa Regent uczestniczka ŚDS odebrała nagrodę. Serdeczne  podziękowania  składamy organizatorom

lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.
cze 26, 2019
19 czerwca 2019 roku w Centrum Rozrywki Extreme w Grudziądzu odbył się Festyn rodzinny podsumowujący realizację projektu pn. "Przystań rodzicielska". W festynie udział wzięli Uczestnicy projektu, otoczenie Uczestników oraz mieszkańcy Grudziądza. Zapewniono liczne atrakcje m.in. dmuchane zamki, jazdę gokartami, alpaki, zumbę oraz ognisko z kiełbaskami.