mar 27, 2018

Uroczystość w ŚDS

W Środowiskowym Domu Samopomocy w dniu 8 marca zorganizowany został uroczysty Dzień Kobiet. W  tym dniu zagościł u nas salon urody jak i dla pań i panów gdyż święto mężczyzn zorganizowaliśmy w tym samym dniu, oby dwa święta połączyliśmy razem.

Już od rana można było zauważyć, że w placówce panuje odświętna atmosfera.. Uczestnicy przygotowali krótki występ teatralno-muzyczny. Następnie wykonali układ taneczny do utworu „Jezioro łabędzie”. Całe przedstawienie dostarczyło wiele radości i uśmiechu. Nie zabrakło też pięknych życzeń.

Ten szczególny dzień upamiętniliśmy kilkoma zdjęciami.

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".