gru 19, 2017

Nakielski Przegląd Kabaretowy Środowiskowych Domów Samopomocy

Uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas po raz pierwszy wzięli udział w Nakielskim Przeglądzie Kabaretowym Środowiskowych Domów Samopomocy, którego tematem przewodnim były w tym roku podróże. Wprawdzie nie zwyciężyli (tylko jedno miejsce było punktowane), ale za to jak wyglądali….

lip 5, 2019
W dniu 18.06.2019 r. Środowiskowy Dom Samopomocy Grudziądzkiego Centrum Caritas zorganizował festyn integracyjny pt. „Dziki Zachód”.  Impreza rozpoczęła się w Rudniku na plaży „Delfin”. Zaproszono 30 placówek działających na rzecz osób niepełnosprawnych do wspólnej zabawy.
cze 26, 2019
19 czerwca 2019 roku w Centrum Rozrywki Extreme w Grudziądzu odbył się Festyn rodzinny podsumowujący realizację projektu pn. "Przystań rodzicielska". W festynie udział wzięli Uczestnicy projektu, otoczenie Uczestników oraz mieszkańcy Grudziądza. Zapewniono liczne atrakcje m.in. dmuchane zamki, jazdę gokartami, alpaki, zumbę oraz ognisko z kiełbaskami.