wrz 8, 2017

Warsztaty kulinarne dla osób odbierających żywność

UWAGA. Informujemy, że w dniach 11-12 września 2017 roku odbędą się specjalne warsztaty kulinarne dla osób odbierających żywność z Grudziądzkiego Centrum Caritas w ramach "Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020″ - Podprogram 2017 w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym".

Program współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.
lut 17, 2018
15 lutego 2018 r.  uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy Caritas w Grudziądzu wyjechali na mistrzostwa Futbolu Stołowego organizowanego przez Fundację im. Brata Alberta, Środowiskowego Domu Samopomocy w Toruniu. Na turnieju było 22 drużyny z ŚDS-ów, DPS-ów i WTZ  z regionu kujawsko-pomorskiego.
lut 17, 2018
Uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy obchodzili Dzień Świętego Walentego – święto miłości i przyjaźni. Ten wyjątkowy dzień przepełniony był życzliwością, dobrymi życzeniami i morzem serduszek. Walentynki w Naszym Domu spędziliśmy w atmosferze wesołej zabawy w kolorach czerwieni i srebra. Poczta Walentynkowa pękała w szwach, miłe wierszyki, życzenia przesyłali wszyscy.