ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY

cze 29, 2017

Występy ŚDS w Kruszwicy

Uczestnicy Środowiskowego Domu Samopomocy w Grudziądzu wzięli udział w dwudniowym Przeglądzie Artystycznym Osób Niepełnosprawnych „Kruszwickie Echa”. Nasz zespół pn. „Kulinarni” w składzie: Michał Klat, Wanesa Regent, Wioleta Szczechowska, Wiesława Mosiołek i Natalia Kieloch przygotowany przez Panią Agnieszkę Kubną-Karasek  i Aleksandrę Kieloch wystąpił w konkursie pn. Mini Playback Show. Wśród  13 startujących ekip okazali się bezkonkurencyjni i zajęli I miejsce. Brawo!

Pogoda i humory dopisały, o czym świadczą załączone zdjęcia...

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".