ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY

cze 7, 2017

Festyn Rodzinny w Środowiskowym Domu Samopomocy

Festyn Rodzinny który odbył się 06.06.2017r. w Środowiskowym Domu Samopomocy, to prawdziwe święto dla wszystkich osób związanych z tą placówką. Celem festynu, na który zostały  zaproszone  najbliższe  osoby naszych uczestników (rodzice, rodzeństwo) była przede wszystkim dobra zabawa

W programie Festynu było mnóstwo zabaw i konkursów z nagrodami oraz występy. Nie brakowało także atrakcji muzycznych, konkurencji integracyjnych oraz tradycyjnego grilla. Wszyscy bardzo dobrze się bawili. Można było skorzystać z punktu gastronomicznego „Pajda ze smalcem” czy ciasta i grochówki. Tegoroczny festyn rodzinny po raz kolejny potwierdził, jak ważna jest integracja.

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".