maj 30, 2017

KOLONIE 2017 - informacje

W związku z rozstrzygnięciem konkursu na organizacje kolonii informujemy: Termin: 13-22 lipiec 2017 r. Miejsce: Rytebłota. Dopłata: 300 zł od osoby.

Osoby które zapisywały dzieci na kolonie proszone są o pilny kontakt pod numerem telefonu: 56/6431640 lub 600376528.

Zebranie rodziców i opiekunów osób zakwalifikowanych odbędzie się 8 czerwca o godz. 17.00 w budynku Grudziądzkiego Centrum Caritas ul. Marcinkowskiego 6-8

Osoby które do 8 czerwca nie potwierdzą uczestnictwa dziecka w koloniach i nie będą na spotkaniu organizacyjnym zostaną wykreślone z listy!!!

Zadanie finansowane przez:

Urząd Miejski w Grudziadzu

Grudziądzkie Centrum Caritas
gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".