maj 30, 2017

KOLONIE 2017 - informacje

W związku z rozstrzygnięciem konkursu na organizacje kolonii informujemy: Termin: 13-22 lipiec 2017 r. Miejsce: Rytebłota. Dopłata: 300 zł od osoby.

Osoby które zapisywały dzieci na kolonie proszone są o pilny kontakt pod numerem telefonu: 56/6431640 lub 600376528.

Zebranie rodziców i opiekunów osób zakwalifikowanych odbędzie się 8 czerwca o godz. 17.00 w budynku Grudziądzkiego Centrum Caritas ul. Marcinkowskiego 6-8

Osoby które do 8 czerwca nie potwierdzą uczestnictwa dziecka w koloniach i nie będą na spotkaniu organizacyjnym zostaną wykreślone z listy!!!

Zadanie finansowane przez:

Urząd Miejski w Grudziadzu

Grudziądzkie Centrum Caritas
lip 31, 2018
Wzorem lat ubiegłych również w tym roku Grudziądzkie Centrum Caritas organizuje kolonie letnie dla dzieci z terenu naszego miasta. W tym roku na dwóch - 10 dniowych turnusach wypoczywać będzie prawie 100 dzieci.
lip 31, 2018
W dniu 6 lipca grupa zaradności życiowej uczestniczyła w autorskich zajęciach wspierających funkcjonowanie w sferach fizycznej, emocjonalnej, poznawczej i społecznej osób niepełnosprawnych ze sprzężeniami z wykorzystaniem różnych form terapii m.in. hipoterapia – terapia kontaktem z koniem, felinoterapia, sylwoterapia, hortiterapia.