maj 30, 2017

KOLONIE 2017 - informacje

W związku z rozstrzygnięciem konkursu na organizacje kolonii informujemy: Termin: 13-22 lipiec 2017 r. Miejsce: Rytebłota. Dopłata: 300 zł od osoby.

Osoby które zapisywały dzieci na kolonie proszone są o pilny kontakt pod numerem telefonu: 56/6431640 lub 600376528.

Zebranie rodziców i opiekunów osób zakwalifikowanych odbędzie się 8 czerwca o godz. 17.00 w budynku Grudziądzkiego Centrum Caritas ul. Marcinkowskiego 6-8

Osoby które do 8 czerwca nie potwierdzą uczestnictwa dziecka w koloniach i nie będą na spotkaniu organizacyjnym zostaną wykreślone z listy!!!

Zadanie finansowane przez:

Urząd Miejski w Grudziadzu

Grudziądzkie Centrum Caritas
lip 11, 2018
W związku z zakończeniem w dniu 30 czerwca 2018 roku projektu, pn. „Rodzina w Centrum” (RPKP.09.03.02-04-0008/16) realizowanego w ramach Osi Priorytetowej 9 Solidarne społeczeństwo, Działania 9.3 Rozwój usług zdrowotnych i społecznych, Poddziałania 9.3.2 Rozwój usług społecznych w ramach części RPO WKP 2014-2020 współfinansowanej z Europejskiego Funduszu Społecznego, informujemy, że w Grudziądzkim Centrum Caritas przez okres 4 tygodni, tj. do 30 lipca 2018 r. w dalszym ciągu funkcjonują i dostępne są usługi.
lip 3, 2018
Dnia 20 czerwca 2018 roku w Świetlicy Przystań odbył się festyn dla dzieci ze świetlicy pn. "Smacznie, zdrowo, kolorowo" podsumowujący realizację drugiej edycji programu  Żółty Talerz. Podczas festynu dzieci degustowały smaczne i zdrowe przekąski oraz przygotowywały sałtkę owocową. Program Żółty Talerz realizowany jest w świetlicach Przystań i św. Józefa od września 2016 roku.