Paczki świąteczne

Grudziądzkie Centrum Caritas im. Błogosławionej Juty od wielu lat realizuje zadania publiczne z zakresu pomocy społecznej, w tym pomocy osobom i rodzinom w trudnej sytuacji życiowej oraz wyrównywanie szans tych rodzin i osób.

W okresie poprzedzajacym Święta Bożego Narodzenia oraz Święta Wilkanocne Grudziądzkie Centrum Caritas realizuje zadania publiczne w formie wspierania realizacji zadania publicznego przez Gminę Miasto Grudziądz.

Paczki z okazji Świąt Bożego Narodzenia:

• "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla dzieci z rodzin korzystających z pomocy społecznej"
  • "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystających z pomocy społecznej"

Paczki z okazji Świąt Wielkanocnych:
  • "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Wielkanocnych dla dzieci z rodzin korzystających z pomocy społecznej"

gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".