Staże zawodowe

Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu ogłasza nabór wniosków o organizację stażu w ramach projektu pt. Od Aktywizacji do Zatrudnienia realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014 - 2020.

Nabór wniosków dotyczy osób powyżej 30 roku życia zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Grudziądzu jako osoby bezrobotne, znajdujących się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:
- osoby powyżej 50 roku życia,
- kobiety,
- osoby z niepełnosprawnościami,
- osoby długotrwale bezrobotne,
- osoby o niskich kwalifikacjach.
W szczególności zapraszamy chętnych Pracodawców do zorganizowania stażu dla osób długotrwale bezrobotnych.

Druki wniosków oraz wszelkie informacje dotyczące projektu można uzyskać w Powiatowym Urzędzie Pracy w Grudziądzu w pokoju 211 nr telefonu 56 64-38-470.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

Dokumenty do pobrania:
Regulamin organizacji i uczestnictwa w stażu
Data publikacji: 11.04.2019 r.
gru 23, 2019
 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia.
gru 2, 2019
Grudziądzkie Centrum Caritas jak co roku przygotuje i przekaże paczki świąteczne rodzin potrzebujących z terenu Grudziądza. Przygotowanie paczek odbędzie się w ramach realizacji zadania publicznego powierzonego przez Gminę-Miasto Grudziadz: "Przygotowanie i przekazanie paczek żywnościowych z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla rodzin korzystajacych z pomocy społecznej".